We hopen dat u tevreden bent met alle producten die u bij ons hebt gekocht, maar als u niet helemaal tevreden bent, vindt u hieronder meer informatie over ons beleid voor restitutie.

We raden ten zeerste aan dat alle items volledig worden gecontroleerd op het moment van levering.

In het algemeen kan een item, tenzij anders aangegeven, in aanmerking komen voor retournering binnen het toepasselijke retourvenster als het voldoet aan een of meer van de volgende voorwaarden:

Het is anders dan wat was besteld
Het is defect
Leed fysieke schade tijdens de bevalling
Sommige delen ontbreken
We accepteren graag een volledige teruggave en geven een volledige terugbetaling voor geneesmiddelen op recept als deze aan een of meer van de volgende voorwaarden voldoet:
Als de producten niet overeenkomen met uw bestelling / recept
Producten zijn defect of fysiek beschadigd
Producten hebben een houdbaarheid van minder dan 3 maanden
U hebt het recht uw artikelen binnen 14 werkdagen te retourneren en een volledige terugbetaling te ontvangen.

Acceptabele retourzendingen

Alle artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd, met intacte prijskaartjes, gebruikershandleiding, garantiekaarten, originele accessoires en in de originele doos / verpakking van de fabrikant zoals aan u geleverd.

In het geval van geneesmiddelen moeten artikelen volledig worden teruggestuurd, in hun originele staat, met doos, strip en verpakking intact.

Als u een apparaat wilt retourneren dat persoonlijke gegevens opslaat, moet u ervoor zorgen dat u al dergelijke informatie van het apparaat hebt verwijderd voordat u het retourneert. zena pharma is op geen enkele manier aansprakelijk voor misbruik of gebruik van dergelijke informatie.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen retourneren voor het volgende:

Bederfelijke artikelen.
Ongesloten artikelen met een beschermende verzegeling vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen.
Producten voor persoonlijke hygiëne.
Producten die zijn gekocht in een uitverkoop en die zijn gemarkeerd als “niet-retourneerbaar” op de detailpagina van de categorie of de detailpagina van het product.
Cadeaubonnen
Hoe een artikel retourneren?

Neem contact op met onze klantenservice binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw artikelen via e-mail of door het invullen van het formulier op onze contactpagina.

Zodra u ons Customer Care-team heeft geïnformeerd over het retourneren van uw artikelen, ontvangt u instructies over hoe en waar u uw retourzendingen moet verzenden of weggeven. De opties kunnen zijn: verzending per koerier, afhalen door onze bezorgagent of afleveren bij een aangewezen zena pharma. Let op: alle opties zijn niet in alle gebieden beschikbaar en onze klantenservice zal alles in het werk stellen om een ​​handige optie te vergemakkelijken.

Helaas kunnen we de kosten voor het retourneren van uw artikelen niet dekken en kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die tijdens de verzending is ontstaan. Zorg ervoor dat ze goed zijn beveiligd en verpakt en we raden aan om alle retourzendingen via een koeriersdienst van het merk te verzenden waar nodig.

Hoe lang duurt het om mijn terugkeer te verwerken?

We streven ernaar uw retour binnen 24 uur na ontvangst van het artikel te verwerken, maar het kan tot 30 dagen duren voordat u de teruggave ontvangt via de oorspronkelijke betaalmethode.

Houd er rekening mee dat we bij het verwerken van de teruggave het recht hebben om een ​​bedrag van de terugbetaling af te trekken om enig verlies aan inkomsten in de waarde van geretourneerde artikelen te weerspiegelen, wat 100% kan zijn, als het verlies het gevolg is van onnodige behandeling van de goederen door u .

In sommige gevallen kunnen we mogelijk alleen een vervangende of creditnota aanbieden in plaats van een terugbetaling. We zullen u hiervan op de hoogte brengen zodra de retour wordt verwerkt door onze retourenafdeling.

Annuleringsbeleid
Als u de bestelling plaatst en deze wilt annuleren, kunt u dat doen door u aan te melden bij uw account in het gedeelte over de bestellingsgeschiedenis van de website, terwijl de bestelstatus in de gecreëerde staat is.

Nadat de bestelling is goedgekeurd door ons team, kunt u via e-mail contact opnemen met het klantenserviceteam voor annuleringsverzoeken. Als de aanvraag is ontvangen voordat de bestelling wordt verzonden, wordt een volledige terugbetaling uitgevoerd.

Zodra de bestelling is verzonden, worden annuleringen behandeld als retourzendingen en is het proces dat wordt beschreven in de retoursectie van toepassing.

Op alle retouren is een restocking fee van 15% van toepassing. Let op: als u uw artikel wilt retourneren of ruilen, moet u contact met ons opnemen voordat u het terugstuurt. Artikelen die zonder kennisgeving aan ons worden geretourneerd komen niet in aanmerking voor terugbetaling of omruiling.

Retouren worden niet geaccepteerd voor artikelen die:

Geopend of gebruikt
Ontbreekt hun serienummer of UPC
Speciale bestellingen (teruggestuurd naar eigen goeddunken)
Geretourneerd meer dan 30 dagen na levering
Geretourneerd zonder kennisgeving