Kostprijs van Fentanyl pleisters

Kostprijs van Fentanyl pleisters

Fentanyl pleisters zijn eenvan de populaire manieren van toediening van het geneesmiddel omdat sommigenhet moeilijk vinden om de drug te nemen op een andere manier, zoals oraal,beademing of injectie. Een Fentanyl pleister wordt gekleefd op eender welk deelvan het lichaam bijv. handen en het geneesmiddel gaat de bloedsomloop in via dehuid. Op deze manier zorgt een pleister voor een langzame maar langdurigeverlichting van pijn en wordt een hoge biobeschikbaarheid van het geneesmiddelbereikt. Het geneesmiddel komt in de bloedsomloop en voert dan zijn werkingdoor op het centrale zenuwstelsel van het lichaam in te werken.

Klik hieronder op het gewenste product

Een pleister kan gebruikt worden bij het normale dagelijkse werk omdat het voor een langere periode verlichting zal bieden. Wanneer de effecten van een pleister beginnen af te nemen of de pleister zijn werkzaamheid verliest, kan een andere pleister worden aangebracht. Op deze manier kan de ongemakkelijke sensatie van pijn worden verholpen en kunnen de gebruikers verdergaan met de dagelijkse routine van hun leven.

Fentanyl Pleistervoorschrift informatie

Pleisters zijn beschikbaar in verschillende doseringssterkten die zeer hoog, matig of laag kunnen zijn. De pleisters zijn doorgaans verkrijgbaar in de sterkte van 10mcg tot 100mcg waar 10mcg geschikt is voor jongere volwassenen die lijden aan kanker en hevige pijn moeten doorstaan, terwijl een hogere dosis geschikt is voor volwassenen. Er dient opgemerkt te worden dat Fentanyl een zeer krachtig geneesmiddel is en dat elke dosis ervan veel sterker is dan morphine. Alleen patiënten die al eerder een dosis van een andere opiaat geneesmiddel hebben ingenomen, mogen Fentanyl gebruiken. Het eerste gebruik van Fentanyl kan leiden tot een verslechtering van de toestand van de patiënt.

Fentanyl of Abstral Pleister: kostprijs

De pleisters worden vandaag vervaardigd onder verschillende merken waarvan de kwaliteitsnormen, opslagnormen en verzending van elkaar verschillen. Fentanyl is meestal goedkoper in vergelijking met andere opiate geneesmiddelen omdat een grotere hoeveelheid ervan jaarlijks geproduceerd wordt in de meeste delen van de wereld. Het geneesmiddel werd voor het eerst vervaardigd in 1960 en werd beschikbaar als goedgekeurd geneesmiddel in de Verenigde Staten in 1968. Sedertdien zijn de populariteit en het gebruik van het geneesmiddel toegenomen, wat heeft geleid tot nieuwe productiemethoden en lagere prijzen. Een pleister kost iets meer dan de werkelijke kosten van het geneesmiddel vanwege de extra aanmaak van pleisters.

Voornamelijk gebruik van Fentanyl Pleisters

Fentanyl in al zijn vormen is een hoogst nuttig geneesmiddel en het wordt gebruikt in belangrijke toepassingen. Een aantal van de veelvoorkomende toepassingen staan hieronder vermeld:

  1. Het wordt gebruikt als pijnmedicatie. Een aangebrachte pleister kan langdurige verlichting van pijn geven.
  2. Het kan gebruikt worden om de rust en kalmte te krijgen. Ontspannen en rustgevende gevoelens worden ervaren door de gebruikers, die hen helpen normaal te functioneren.
  3. Er zijn gevallen bekend van het gebruik van het geneesmiddel voor recreatieve doeleinden.

3 veelvoorkomende symptomen van het geneesmiddel die u niet kende

Er zijn een aantal uiteenlopende effecten verbonden aan het gebruik van Fentanyl, maar een aantal van de belangrijkste effecten worden hieronder opgesomd:

  1. Het geneesmiddel kan hallucinaties en andere cognitieve ervaringen veroorzaken. De gebruiker dient de nodige maatregelen te treffen om eventuele onvoorziene omstandigheden als gevolg van hallucinaties te voorkomen.
  2. Ademhalingsmoeilijkheden veroorzaakt door het geneesmiddel, kunnen leiden tot fatale afloop. Er zijn voorvallen gemeld waarbij mensen stierven door verstikking.
  3. Een verslaving van het geneesmiddel ontstaat door het langdurig gebruik ervan. Om de ontwenningsverschijnselen aan te pakken, moeten speciale therapieën worden toegepast.

Waar kan je Fentanyl Pleisters kopen?

Fentanyl Pleisters in diverse doseringen zijn verkrijgbaar in onze winkel. Wij zijn wereldwijd belangrijke leveranciers van opiate geneesmiddelen en wij hebben producten van diverse bekende merken in onze winkel. De aangeboden prijzen zijn de goedkoper dan die van onze concurrenten. Wij leveren wereldwijd geneesmiddelen met fabrikantzegel. Ons platform wordt beschouwd als veilig en betrouwbaar voor allerlei verrichtingen. We zijn in de mogelijkheid om onze producten te verzenden naar alle delen van de wereld.