Furanyl Fentanyl Online met prijs

Furanyl Fentanyl Online met prijs

Furanyl Fentanyl online kopenin onze winkel is een van de betere opties voor gebruikers in deze tijd vane-commerce, omdat we de mogelijkheid hebben om een grote hoeveelheid van dezeartikelen wereldwijd te leveren aan onze klanten. Wij hebben onsgespecialiseerd op het gebied van farmaceutica en onze producten worden erkenddoor grote winkels, onderzoek, en gebruikers. Onze klantenbestand bestaat uiteen diverse groep mensen verspreid over de hele wereld. Furanyl Fentanyl is inonze winkel beschikbaar in verschillende doseringssterkten zoals 10g, 20g, 50g,100g, 500g, en 1kg. Elke hoeveelheid van deze of veelvouden daarvan isbeschikbaar voor online aankoop.

Klik hieronder op het gewenste product

Waarom zou u bij ons kopen?

Wij bieden een aantal ongeëvenaarde, unieke diensten. Enkele van deze diensten, staan hieronder vermeld:

 1. Wij bieden wereldwijd discrete verzendopties. We houden ons aan hoge ethische normen en we doen nooit afbreuk aan de privacy en geheimhouding van onze klanten.
 2. Wij leveren al onze producten tegen zeer voordelige tarieven. Daarnaast bieden we ook speciale kortingen aan onze klanten die hen helpen gebruik te maken van onze diensten.
 3. Wij voorzien een fabrikantenzegel op alle producten die worden verzonden, omdat we enkel echte producten naar onze klanten willen verzenden.
 4. Ons platform wordt beschouwd als een van de veilige en betrouwbare platformen voor het uitvoeren van transacties. Transactiegegevens worden nooit gedeeld.

Wat isFuranyl Fentanyl?

Furanyl Fentanyl is een afgeleide van Fentanyl dat tot de klasse van opiaten behoort en die sterke invloed hebben op de werking van het centrale zenuwstelsel. Het geneesmiddel is een afgeleide van de alkaloïden die in papaverplanten wordt aangetroffen. Het geneesmiddel is beschikbaar in verschillende vormen, zoals poeder en injectie, die kunnen worden toegediend op hun eigen wijze. Furanyl Fentanyl is een krachtig geneesmiddel met een werking die vijf keer krachtiger is dan die van morphine. Het wordt vaak gebruikt als designerdrug door de wetenschappers. Furanyl Fentanyl is een geneesmiddel met een hoog verslavingsrisico waarvan het gebruik op lange termijn blijvende verslaving met ontwenningsverschijnselen kan veroorzaken.

Chemische samenstelling van Furanyl Fentanyl

De chemische naam die aan het geneesmiddel wordt gegeven is “N-Fenyl-N-[1-(2-phenylethyl)piperidin-4-yl] furan-2-carboxamide” terwijl de moleculaire formule van het geneesmiddel C24H26N2O2 is. De molaire massa van het molecuul is berekend op 374,48 g/mol.

Interessante weetjes over Furanyl Fentanyl

Furanyl Fentanyl is als onderdeel van opiaten en een afgeleide van Fentanyl van groot belang. Enkele interessante feiten die met Furanyl Fentanyl worden geassociëerd staan hieronder vermeld:

 1. Furanyl Fentanyl is minder krachtig in vergelijking met Fentanyl zelf maar het is vijf keer krachtiger in vergelijking met morfine dat een populair pijnstillend geneesmiddel is.
 2. Furanyl Fentanyl werkt in op de mu-opiate receptoren in het centrale zenuwstelsel van het lichaam om pijnverlichting te bereiken in het lichaam.
 3. Furanyl Fentanyl in poedervorm wordt gerookt om high te worden. Er zijn een aantal gevallen bekend waarbij gebruikers om het leven zijn gekomen door verkeerd gebruik van het middel.

Wat zijn de nodige voorzorgsmaatregelen voor Furanyl Fentanyl?

Furanyl Fentanyl is een krachtig geneesmiddel dat werkzaam is op het zenuwstelsel en ernstige problemen kan veroorzaken voor onvoorzichtige patiënten. Daarom wordt aanbevolen bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om onverwachte omstandigheden te voorkomen. Hieronder volgen enkele van de nodige voorzorgsmaatregelen:

 1. Het wordt aangeraden dat gebruikers zich altijd houden aan de dosis en misbruik of overdosis dient voorkomen te worden omdat dit kan leiden tot verergering van de bijwerkingen.
 2. Het geneesmiddel mag niet worden gebruikt in combinatie met enig ander verdovend middel wat kan resulteren in nog ongekende gezondheidsproblemen. Het middel mag niet in combinatie met alcohol worden gebruikt.
 3. De bijwerkingen van de drug zijn onder meer ademhalingsproblemen. Het wordt aanbevolen om het onder toezicht in te nemen, zodat de ademhaling kan worden gecontroleerd.
 4. Het geneesmiddel moet worden bewaard in een veilige omgeving.
 5. Het geneesmiddel moet buiten het bereik van de kinderen worden gehouden.

Juridische status van Furanyl Fantanyl  

Furanyl Fentanyl wordt van nature beschouwd als een verslavend geneesmiddel, terwijl het ook vaak misbruikt wordt door de samenleving. Daarom is het in de meeste delen van de wereld opgenomen als ‘Schedule I’ stof.