Fentanyl-pleisters voor chronische pijn

Kostprijs van Fentanyl pleisters

Mylan is één van de belangrijkste fabrikanten van Fentanyl en de Fentanyl pleisters die door mensen gebruikt worden om de pijngerelateerde problemen effectief aan te pakken. De pleisters vervaardigd door Mylan zijn verkrijgbaar in de verschillende doseringssterkten hieronder vermeld:

 • 5 Pleisters: 12mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 25mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 37.5mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 50mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 62.5mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 75mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 87.5mcg/1hr
 • 5 Pleisters: 100mcg/1hr

Klik hieronder op het gewenste product

Een voorgeschreven Fentanylpleister kan door de mensen worden gebruikt. Als er geen voorschriftbeschikbaar is, helpen medische forums de patiënten bij het bepalen van degeschikte dosis in functie van de leeftijdsgroep, lichaamsbouw en de ernst vanhun medische toestand.

Belangrijkste toepassingen voor Fentanyl

Fentanyl is een belangrijk geneesmiddel in onze gezondheidszorg omdat het gebruikt wordt om mensen die lijden aan hevige en aanhoudende pijn te helpen. Het geneesmiddel wijzigt de reactie van het centrale zenuwstelsel in de pijnbeleving. Enkele belangrijke toepassingen van Fentanyl staan hieronder vermeld:

 1. Mensen die lijden aan ernstige ziekten zoals kanker hebben een dosis nodig om met de ziekte om te gaan. De toediening helpt de patiënt door de routine van het dagelijkse leven zonder de ongemakkelijke gevoelens van pijn.
 2. Een pleister kan een langdurige pijnverlichting bieden omdat de dosis van het geneesmiddel geleidelijk in de bloedbaan wordt opgenomen.
 3. Fentanyl helpt bij het behouden van een evenwichtig sociaal leven, omdat het rust en kalmte brengt bij de gebruikers.

Hoe werkt de Fentanyl pleister?

De fentanyl pleister wordt gekleefd op de arm of een ander lichaamsdeel waar het voor een langere tijd kan blijven plakken. De dosis komt geleidelijk in de bloedbaan via de huid en de zenuwen. Na het binnenkomen in de bloedsomloop, werkt het geneesmiddel op het centrale zenuwstelsel om zijn pijnverlichtende werking te bereiken. De drug metaboliseert en het wordt dan afgescheiden uit het lichaam.

Urine- en bloedtest voor het opsporen van Fentanyl

De aanwezigheid van Fentanyl kan in de urine en het bloed na enkele dagen na het gebruik worden ontdekt. Voor opsporing van het geneesmiddel werden speciale tests ontworpen. Er kunnen maatregelen worden getroffen om de stofwisseling te versnellen en het volledig uit het lichaam te verwijderen.

Vierveelvoorkomende symptomen van het geneesmiddel die u niet kende

Er zijn een aantal symptomen verbonden aan het gebruik van het geneesmiddel. De symptomen variëren van zowel korte als lange termijn die fysiek en cognitief van aard kunnen zijn. Enkele van de belangrijkste symptomen worden hieronder opgesomd:

 1. Het gebruik van het geneesmiddel leidt tot ademhalingsproblemen voor de gebruikers. Deze ademhalingsproblemen kunnen ernstig zijn en in enkele gevallen resulteren in fatale gevolgen voor de patiënt.
 2. Hallucinaties en andere cognitieve ervaringen treden op als bijwerking, wat in sommige gevallen kan leiden tot ongeziene situaties voor de patiënten.
 3. De drug veroorzaakt bijwerkingen, niet enkel beperkt tot braken, misselijkheid, diarree, en slaperigheid.
 4. Een langdurig gebruik resulteert in de ontwikkeling van een afhankelijkheid van het geneesmiddel. In deze gevallen worden de gebruikers genoodzaakt een dosis van het geneesmiddel in te nemen. Speciale therapieën worden aangeraden die kunnen helpen bij het overwinnen van de verslaving.

Waar kan je Fentanyl Pleisters kopen?

Fentanyl pleisters in verschillende doseringssterkten zijn verkrijgbaar voor aankoop als voorgeschreven geneesmiddel, maar het kan ook worden bekomen bij een aantal online winkels. De online aankoop biedt gebruiksgemak voor gebruikers die kwaliteitsgeneesmiddelen wensen te kopen aan gunstige tarieven. Onze winkel is een betrouwbare bron voor geneesmiddelen en ons cliënteel bestaat uit mensen van over de hele wereld. Wij bieden wereldwijde verzending en gegevens van klanten wordt nooit gedeeld. De privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Ons platform wordt ook beschouwd als veilig en betrouwbaar voor het uitvoeren van betalingen.

Juridische Status van Fentanyl

Fentanyl is een ‘Schedule I’ stof in bijna alle delen van de wereld omdat het gebruik ervan geassocieerd wordt met veel negatieve bijwerkingen en verslaving. Mensen hebben ook de neiging om misbruik te maken van deze drug waardoor het onveilig wordt voor het grote publiek.