De prijs van Fentanyl Poeder

De prijs van Fentanyl Poeder

Fentanyl Poeder is beschikbaarin onze online winkel in verschillende doseringssterktes, zoals 10g, 25g, 50g,100g, 250g, 500g, and 1kg. De prijs van Fentanyl Poeder in onze winkel is delaagste, aangezien wij de eerste en langetermijn producenten en leverancierszijn van opiate geneesmiddelen wereldwijd zijn. Fentanyl is in verschillendevormen op de markt verkrijgbaar en de meest voorkomende is de tabletten ofpoedervorm die door artsen wordt voorgeschreven. De kracht van Fentanyl kan bijroken ernstige gevolgen veroorzaken, die in bepaalde gevallen een fatale afloopkunnen hebben. Het wordt daarom aangeraden om de juiste richtlijnen te volgenbij het innemen van een bepaalde vorm en de dosis van het geneesmiddel.

Klik hieronder op het gewenste product

 Waarom je Fentanyl Poeder in onzewinkel zou moeten kopen?

Onze online winkel is een van de belangrijkste aanbieders van geneesmiddelen die wij wereldwijd aan onze klanten leveren. De grote apotheken, particulieren en wetenschappers willen deze geneesmiddelen bij ons kopen, omdat we kwalitatief hoogwaardige diensten en producten leveren. Enkele van de meest opmerkelijke elementen waarom u ons zou moeten kiezen voor de aankoop van deze producten staan hieronder vermeld:

 1. De door ons aangeboden prijzen zijn uiterst scherp en laag in vergelijking concurrenten in deze sector. Wij bieden speciale kortingen voor onze terugkerende en vaste klanten. We proberen altijd om onze diensten toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten, omdat we geloven in klantenbinding en het helpen van iedereen.
 2. De producten in onze winkel zijn van hoge kwaliteit en we houden ons steeds aan de standaardmethodes van productie en kwaliteitscontrole. De andere merken die in onze winkel verkrijgbaar zijn, zijn ook getest op kwaliteit en zuiverheid.
 3. Wij bieden werledwijde verzending aan onze klanten, wat uniek is omdat er maar weinig anderen zijn die zulke bijzondere verzending kunnen aanbieden.
 4. Wij zorgen voor fabriekszegels op alle producten die vanuit onze winkel worden verzonden en we zorgen er altijd voor dat echte producten bij de klanten worden afgeleverd.
 5. Ons platform wordt beschouwd als een veilige en betrouwbare manier om verrichtingen te doen.

Meest voorkomend gebruik van Fentanyl Poeder

Enkele van de meest gebruikte toepassingen van Fentanyl Poeder staan hieronder vermeld:

 1. Het is een geneesmiddel op voorschrift voor pijnbehandeling. Fentanyl wordt meestal voorgeschreven voor kankerpatiënten die ernstige en langdurige pijnaanvallen moeten doorstaan. In andere gevallen waar patiënten pijn moeten ondergaan, kan Fentanyl ook worden toegediend.
 2. Het geneesmiddel kan, in combinatie met andere geneesmiddelen, de chirurgen helpen bij het opwekken van narcose.
 3. Het wordt door wetenschappers gebruikt voor het vastleggen van toepassingsmogelijkheden op het gebied van forensische en massaspectrometrie.  

Welke maatregelen in acht nemen bij het gebruik van Fentanyl?

Fentanyl is een krachtig en risicovol geneesmiddel waarvan het gebruik gepaard gaat met een aantal andere aandoeningen waarmee gebruikers rekening moeten houden bij het innemen. Enkele van de veelvoorkomende maatregelen staan hieronder vermeld:

 1. Men moet ervoor zorgen dat de gebruiker een regelmatige gebruiker van opiate geneesmiddelen zoals morfine is, omdat in gevallen van eerste toediening, de patiënten ernstige ziekten en problemen moeten ondergaan. Soms kunnen ademhalingsmoeilijkheden leiden tot onverhoopte toestanden voor de patiënten.
 2. Fentanyl Poeder mag nooit door de patiënt worden gerookt, omdat dit ernstige gevolgen heeft voor het zenuwstelsel en problemen kan veroorzaken. Er zijn een aantal sterfgevallen gemeld als gevolg van het roken van Fentanyl Poeder.
 3. Het mag niet worden gebruikt in combinatie met andere verdovende middelen of alcohol, omdat dit problemen kan veroorzaken.
 4. Misbruik van het middel dient altijd ontmoedigd te worden.

Chemische samenstelling van Fentanyl

Het middel behoort tot de klasse van de opiaten die afgeleid zijn van de alkaloïden in de opiumplanten. De wetenschappelijke naam die aan Fentanyl wordt gegeven is “N-(1-(2-Fenylethyl)-4-piperidinyl)-N-phenylpropanamide” terwijl de moleculaire formule van het geneesmiddel C22H28N2O is. De molaire massa van het molecuul is berekend op 336.471 g/mol.

Juridische Status van Fentanyl

Fentanyl is een sterke stof in het centrale zenuwstelsel met de tendens om misbruikt te worden door de mensen. Om misbruik te ontmoedigen is deze stof in de meeste delen van de wereld als verboden substantie opgenomen.